Samsvar med EU-lov (GDPR)

Kaspersky Password Manager overholder vilkårene i personvernordningen (GDPR) i alle regioner der programmet distribueres.

Når du godtar lisensavtalen for sluttbrukere og personvernerklæringen, bekrefter du at du er i den nødvendige alderen for å installere Kaspersky Password Manager. Etter at Kaspersky Password Manager er installert, vil du bli tilbudt å lese og godta vilkår og betingelser som kreves for konfigurering og bruk av Kaspersky Password Manager første gang.

Du blir også bedt om å godta en tilleggserklæring: erklæringen om databehandling til markedsføringsformål, som kreves for at Kaspersky skal kunne gi deg mer fordelaktige tilbud. Hvis du velger å godta denne erklæringen, vil du også ha muligheten til å avvise den i appinnstillingene når som helst.

Når du oppdaterer Kaspersky Password Manager til versjon 9.1, må du overholde EUs personvernforordning (GDPR). Derfor blir du igjen bedt om å godta lisensavtalen for sluttbrukere, personvernerklæringen for produkter og tjenester, og erklæringen om databehandling til markedsføringsformål.

Vis, godta og avslå tilleggsvilkår og -betingelser

I henhold til vilkårene i GDPR, har du rett til å fjerne eller innhente alle personopplysninger fra Kaspersky. Når du kontakter kundestøtte for å fjerne eller innhente personopplysninger, bør du oppgi datamaskinens unike ID-er.

Oppgi ID-er til kundestøtte for å fjerne personopplysninger